Rólunk

Rólunk

Bemutatkozás

 

Az informatika üzleti életben betöltött szerepe dinamikus és egyre intenzívebb fejlődésen megy keresztűl. Folyamataink működése, kontrolling, termelésirányítás, pénzügyek, kommunikáció, szerződések kezelése alapvető működési feltételként tekint a biztonságos informatikai rendszerekre/szolgáltatásokra.

 

A digitális transzformáció csak az érintett kompetenciák aktív és folyamatos támogatásával valósulhat meg. Az üzleti igények pontos megértése és aktív párbeszéd során a konszenzus kialakítása kulcs kérdés.

 

A Brightdea Solutions 2014-es megalakulásától kezdve arra törekszik, hogy az informatikát érintő fejlesztések, mind jogi, mind pénzügyi szempontból sikeresek legyenek.

 

Társaságunk az IT biztonságra vonatkozó legmodernebb nemzetközi tudományos és gyakorlati elvek mellett, a jogi és számviteli tudással ötvözve építette fel szervezetét, alakította ki szolgáltatásait, valamint technikai megoldás portfolióját.

Referenciák megoszlása

Információbiztonsági auditok
15%
Logmenedzsment, SIEM rendszerek bevezetése
35%
2013. évi L. törvény CobiT alapokon
55%
IT biztonsági fejlesztések minőségbiztosítása,
40%
Projektmenedzsment feladatok végrehajtása
10%
GDPR audit és GDPR felkészítések.
10%
Kockázat felmérés és kockázatmenedzsment megvalósítása
20%

Referenciák

A Brightdea Solutions Kft. hazánk dinamikusan fejlődő IT biztonsági szolgáltatója.
A hozzánk forduló kis, közép és nagyvállalatokkal együtt gondolkodva, teljes körű megoldásokkal segítjük őket abban, hogy a legmagasabb színvonalon szolgálhassák ki ügyfeleinket.

Amiért bennünket választanak

Az Brightdea Solutions Kft. csapata jól ötvözi a fiatalos lendületet és a sok éves tapasztalatot ezáltal képes folyamatosan megújulva innovatív, de egyúttal megbízható szolgáltatásokat piacra vinni. A Brightdea Solutions célja, hogy olyan objektív információkat szolgáltasson az informatikai területek – pl.információbiztonság – aktuális helyzetéről, aminek a segítségével megvalósítható a kockázattal arányos védelmi intézkedések felsőszintű és költséghatékony menedzselése.

Kapcsolat

error: Köszöntök, hogy a tartalom felkeltette az érdeklődését. Érdeklődése fontos számunkra, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.